91. yıl coşkusu

20-05-2010 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Mustafakemalpaşa’da da büyük bir coşku içerisinde kutlandı. Mustafakemalpaşa’da düzenlenen ilk

91. yıl coşkusu

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Mustafakemalpaşa’da da büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

Mustafakemalpaşa’da düzenlenen ilk tören sabah saat 09.00’da Cumhurluk Alanı’nda gerçekleştirildi. Burada düzenlenen ve AK Parti Bursa Milletvekili Ali koyuncu, Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip çakmakçı ve Mustafa Eren, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından İlçe Stadyumu’na geçildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törenler, Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın vatandaşların ve gençlerin bayramını kutlaması ile başladı. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük alkış alırken, çeşitli spor dallarında dereceye giren sporculara ve takımlara hediyeler verildi. Gösterilerin finalinde ise öğrencilerin açtığı dev Türk bayrağı büyük alkış aldı.