90. Yıl Coşku İle Kutlandı

20-05-2009 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında Belediyemizin davetlisi olarak ilçemizde bulunan Kuzey Osetya Halk Dansları grubunun ve lise

90. Yıl Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında Belediyemizin davetlisi olarak ilçemizde bulunan Kuzey Osetya Halk Dansları grubunun ve lise öğrencilerinin gösterileri heyecanla izlendi.

Kutlamalar, İlçe Kaymakamı Adem Saçan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından 19 Mayıs kutlamaları ilçe stadyumunda devam etti. Protokolün halkın bayramını kutlamasıyla başlayan coşku, öğrencilerin kortej geçişiyle sürdü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eren’in günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmasının ardından ilçemiz folklor ekibinin gösterileri ile Kuzey Osetya’dan gelen misafir öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı.

Lise öğrencilerinin birbirinden ilginç dans ve gösterileri ise vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi.