Geri Dön

32. TATLITOP BASKETBOL ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

06-08-2024 Türkiye’de örnek başarı hikâyesine sahip Tatlıtop Basketbol Şenliği, 32. kez basketbol severler ile Mustafakemalpaşa’da buluşuyor.

32. TATLITOP BASKETBOL ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

06-08-2024 Türkiye’de örnek başarı hikâyesine sahip Tatlıtop Basketbol Şenliği, 32. kez basketbol severler ile Mustafakemalpaşa’da buluşuyor.

Türkiye’de örnek başarı hikâyesine sahip Tatlıtop Basketbol Şenliği, 32. kez basketbol severler ile Mustafakemalpaşa’da buluşuyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Basketbol Şube Başkanı Vedat Süngü ve 32. Tatlıtop Basketbol Şenliği Ana Sponsoru Barut Et sahibi Alper Barut ile bir araya geldi.

 

Basketbol severler için dopdolu bir program organize ettiklerini dile getiren Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İlçemizde geleneksel hale gelen Tatlıtop Basketbol Şenlikleri için son düzenlemeleri gerçekleştirdik. Tüm basketbol severleri turnuvamıza davet ediyorum," ifadelerini kullandı.

 

32 yıl önce doğan Tatlıtop'un, Mustafakemalpaşa’nın sosyal yaşamında önemli bir yer edindiğini belirten Başkan Şükrü Erdem, “Tatlıtop, Mustafakemalpaşa halkının yüreğinde yanan bir ateş, vazgeçilmez bir tutku oldu. Türkiye'nin ikinci büyük spor camiası olan basketbol dünyasında da kendine önemli ve saygın bir yer edindi. Mustafakemalpaşa ile özdeşleşen Tatlıtop, Türkiye çapında bir marka haline gelerek ilçemizin tanınmasında önemli bir rol oynadı ve oynamaya devam ediyor. Her yıl binlerce sporseveri bir araya getiren turnuva sayesinde dostluklar pekişiyor. Bu heyecana ortak olmaktan mutluluk duyuyorum," dedi.

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi organizasyonuyla ve Ana Sponsor Barut Et’in katkılarıyla 1 Eylül’de başlayacak olan 32. Tatlıtop Basketbol Şenliği, Basketbol Komitesi ışığında 14 Eylül’e kadar Adnan Menderes Meydanı’nda nefes kesen mücadelelere sahne olacak.

Spor ve eğlenceyi bir araya getiren 32. Tatlıtop Basketbol Şenliği başvuruları, 7-28 Ağustos tarihleri arasında Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Masaları veya 444 3 815 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılabilecek.