32. Avrasya Maratonu 17 Ekim Pazar günü gerçekleştiriliyor

14-10-2010 Kıtalararası İstanbul Avrupa Maratonu 17 Ekim’de koşuluyor. Halk Koşusu, Maraton ve 15 km başlıkları altında üç yarışın gerçekleştirildiği 32.Avrasya Maratonu’na

32. Avrasya Maratonu 17 Ekim Pazar günü gerçekleştiriliyor

Kıtalararası İstanbul Avrupa Maratonu 17 Ekim’de koşuluyor. Halk Koşusu, Maraton ve 15 km başlıkları altında üç yarışın gerçekleştirildiği 32.Avrasya Maratonu’na bu yıl, yerli ve yabancı 8 bin atletin katılması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 32. Avrasya Maratonu’na katılacak atletler arasında Mustafakemalpaşa Belediyespor atleti Tanzer Dursun’da yer alıyor.

Maraton öncesi atlet Tanzer Dursun’u makamında ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, gerçekleştirilecek olan maratonda şans getirmesi adına spor ayakkabısı hediye etti.
Bu önemli organizasyonda, Dursun’un Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren Kurtulan, sonuç ne olursa olsun sporcu ve sporseverin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, başarılar diledi.

.