3 Dan Davut Kaplan

17-07-2009 Karatecilerimizden Davut Kaplan, 28 Haziran 2009 Pazar günü İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılan 2-3-4-5 Dan terfi sınavında 3 Dan

3 Dan Davut Kaplan

Belediyespor Karatecilerimizden Davut Kaplan, 28 Haziran 2009 Pazar günü İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılan 2-3-4-5 Dan terfi sınavında 3 Dan sınavına girdi.

15 Temmuz 2009 Çarşamba günü internetten açıklanan sınav sonuçlarında sporcumuz Davut Kaplan 3 Dan’a terfi etti. Türkiye genelinde 20 sporcunun katıldığı sınavda 8 sporcu sınavı kaybederken, 12 sporcu 3 Dan terfisini aldı.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan başarı haberini aldığı Belediyespor Karatecilerimizden Milli Sporcu Davut Kaplan’ı tebrik ederek “ İlçemizin Milli Gururu Davut Kaplan karatede çıtasını her geçen gün biraz daha yükselterek aldığı başarılara yeni başarılar ekliyor. İlçemizin yetiştirdiği bir gencin aldığı başarılarla adından söz ettirmesi bizler için de onur verici bir durumdur. Mustafakemalpaşa bugün karate branşında önemli adımlar atarak ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ilk akla gelen kent olmuştur. Bizlere bu gururu yaşatan Milli Sporcumuz Davut Kaplan’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.