23 Nisan Şenliklerinde Mestanlı’dan Konuklarımız Var

04-08-2009 daveti üzerine Bulgaristan’ın Kırcaali bölgesinde bulunan Mestanlı Belediyesi Türk ve Bulgar çocuklarından oluşan iki folklor grubu, 23 Nisan Şenlik coşkusunu

23 Nisan Şenliklerinde Mestanlı’dan Konuklarımız Var

Belediyemizin daveti üzerine Bulgaristan’ın Kırcaali bölgesinde bulunan Mestanlı Belediyesi Türk ve Bulgar çocuklarından oluşan iki folklor grubu, 23 Nisan Şenlik coşkusunu belediyemizin daveti üzerine ilçemizde yaşayacaklar.

Mestanlı Belediye Başkanı Müh. Erdinç Hayrulla gönderdiğimiz davet üzerine Belediye Çocuk Merkezi Bulgar Folklor Ekibi ve Zeybekler Folklor Ekibi’nin 23 Nisan Şenlikleri’nde ilçemizde yer alabileceklerini bildirdi.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasına “Ulu Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği, bütün dünya çocuklarının sevgi ve dostluk duygularının kaynaştığı evrensel bayramda onlarla buluşmak bizler içinde büyük mutluluktur. Mestanlı Belediye Başkanı Erdinç Hayrulla’nın davetimizi kırmayarak, bizlere vermiş olduğu destekten ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı günde temiz yürekleriyle hayatımıza anlam katan sevgili çocuklarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.