23 Nisan kitapla güzel

19-04-2012    Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çocuklar için açacağı kitap sergisi ile kutluyor.     Çocuk

23 Nisan kitapla güzel

Çocuk Bayramı Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olarak düzenlediği ‘Çocuk Kitapları Sergisi’, 20 Nisan Cuma günü saat 14.00’da Adnan Menderes Meydanı'nda ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla açılacak olan serginin bir ilk olacağını söyleyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Kitaplarla arkadaşlık küçük yaşta başlarsa bu güzel alışkanlık büyüyünce de sürer gider. Kitaplar doğruyu, güzeli, iyiyi, yararlıyı bulmamıza yardım eder. Kitaplar yaşamı sevdirir. Dünyayı güzelleştirir. İçimizi aydınlatır. Bunun için tüm çocuklarımızı aileleriyle birlikte kitap sergimize davet ediyorum” dedi.

‘Bir Kitap Aldım, Dünya Benim Oldu’ konulu Çocuk Kitapları Sergisi, 5 gün boyunca açık kalacak.