23 Nisan coşkuyla kutlandı

25-04-2016 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü Mustafakemalpaşa’da çeşitli törenlerle kutlandı. Cumhurluk Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan bayram coşkusu, Yunus Emre İlkokulu’ndaki gösteriler ile devam etti.

23 Nisan coşkuyla kutlandı

Törene; Kaymakam Mustafa Masatlı, Jandarma Komutan Vekilli Binbaşı Mustafa Er,  Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması ve renkli görüntülere sahne olan gösterilerin ardından, 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.