23 Nisan coşkusu

24-04-2012 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. yıldönümü Mustafakemalpaşa’da çeşitli törenlerle kutlandı.      Sabah saat 09.00’da Cumhurluk Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na

23 Nisan coşkusu

Sabah saat 09.00’da Cumhurluk Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan büyük coşku, öğrencilerin Mustafakemalpaşa Stadı’ndaki gösterileri ile devam etti.

Törene; Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Meydan, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okullar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması ve renkli görüntülere sahne olan gösterilerin ardından, 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ukrayna’da düzenlenen Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreşçisi Tolga Akyüz ve 23 Nisan Bilardo Turnuvası’nda dereceye giren öğrencileri altınla ödüllendirdi.

.