2.Güz etkinlikleri düzenleniyor

21-09-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Güz Etkinlikleri’nin bu yıl ikincisi düzenleniyor.     24 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında Lalaşahin Mahallesi Debboy Mevkii’nde gerçekleştirilecek

2.Güz etkinlikleri düzenleniyor

24 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında Lalaşahin Mahallesi Debboy Mevkii’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında çok sayıda konser düzenlenecek.
    Türk evi görünümünde oluşturulacak stantlar, Yörük çadırı ve kafeterya, eğlence aletleri ve oyun grupları, sokak satıcıları gibi birçok hizmet, şenlik alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak.
    Etkinlikler süresince; Mehteran Takımı, Menteşeli Cengiz, Cihan Yıldız, Orhan Çakmak ve Coşkun Sabah gibi birçok sanatçı sahne alacak.