17. Tatlıtop Basketbol Şöleni Başlıyor

11-06-2009 önemli organizasyonlarından olan ve artık gelenekselleşen basketbol şöleni 17. Tatlıtop Basketbol Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştiriliyor. Tat Konserve

17. Tatlıtop Basketbol Şöleni Başlıyor

Belediyemizin önemli organizasyonlarından olan ve artık gelenekselleşen basketbol şöleni 17. Tatlıtop Basketbol Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştiriliyor.

Tat Konserve Ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan basketbol şöleni 13-28 Haziran 2009 tarihleri arası Mustafakemalpaşa Belediyespor Sırmalar Spor Kompleksinde start alacak. Katılacaklar başvuru kitapçığını Belediyespordan temin edebilirler ve başvurularını 12 Haziran (Cuma) günü saat 15.00 e kadar Belediyespora yapabilirler.

Sporun sevgi, barış ve kardeşlik duyguları ile bezendiği eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı bu şölene tüm halkımız davetlidir.