Geri Dön

14 Eylül Bulvarı yenileniyor

22-06-2010 Eylül Bulvarı’nda parke döşeme ve orta refüj bordür yenileme çalışmalarının startı verildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan

14 Eylül Bulvarı yenileniyor

22-06-2010 Eylül Bulvarı’nda parke döşeme ve orta refüj bordür yenileme çalışmalarının startı verildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan

14 Eylül Bulvarı’nda parke döşeme ve orta refüj bordür yenileme çalışmalarının startı verildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak çalışmaları yerinde inceledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte başlattığı asfalt ve parke döşeme ile orta refüj bordür yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde 14 Eylül Bulvarı parke döşeme çalışmasının startı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından verildi. Yüklenici firma Kazım Memduh-Yüzgüllü ortaklığı tarafından yapılan 14 Eylül Bulvarı ve Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda yaklaşık 14 bin metrekare parke döşemesi ve orta refüj düzenlemesi yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; çalışmaların yaklaşık 1 ay içerisinde bitirileceği ve bu süre içerisinde caddede trafik akışının tek şeritten sağlanacağı, sürücülerin dikkatli olması ve cadde üzerine park yapmaması istendi.

14 Eylül Bulvarı ile Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda yapılacak çalışmaların sona ermesiyle diğer bölgelere geçileceği, Aralık ayı sonunda bitecek olan çalışmalarda toplam 65 bin metrekare parke taşı döşemesi ve 15 bin metre de bordur döşeneceği bildirildi.

14 Eylül Bulvarı’ndaki çalışmaları Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Yaz aylarının başlamasıyla birlikte parke taşı döşeme, orta refüj düzenlemeleri ve asfalt çalışmalarına hız verdik. Program dahilinde belirlenen cadde ve sokakları en kısa zamanda tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalar sürerken sürücülerimizden uyarıları dikkate almalarını bekliyoruz. Mustafakemalpaşa’yı daha yaşanır, daha güzel hale getirmek için hep birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.