Geri Dön

131 yılın güzelliklerini geleceğe taşıyacağız

01-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl kuruluşunun 131. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin büyük bir özveri ve inançla hizmet yoluna

131 yılın güzelliklerini geleceğe taşıyacağız

01-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl kuruluşunun 131. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin büyük bir özveri ve inançla hizmet yoluna

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl kuruluşunun 131. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin büyük bir özveri ve inançla hizmet yoluna devam edeceğini söyledi.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi 131. yaşını belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak kutladı.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden başlayarak, Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, daire amirleri ve belediye personeli katıldı.  
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun yapıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye teşkilatının 131 yıldır yaptığı hizmetleri daha da ileriye götürmek, taçlandırmak ve muasır medeniyet seviyesine çıkacak ülkemiz insanlarına ihtiyaç duydukları hizmeti vermek ve Mustafakemalpaşa’nın özlemlerini gidermek için görevde olduklarına dikkat çekti.
 
     ‘Onur ve sorumluk bilinci içindeyiz’
 
     Başkan Kurtulan konuşmasında şu mesajı verdi; “ Bu kurumda çalışmak, 55 bin insanımıza hizmet vermek büyük bir onur ve gurur olduğu kadar büyük bir sorumluluktur. Yaşamlarının her kademesinde hizmet etmekle mükellef oluğumuz vatandaşlarımızın bize karşı olan memnuniyetlerini her gittiğim yerde görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bunu belediye personelimizle birlikte başardık. Mustafakemalpaşalıların önümüzdeki dönemlerde ihtiyacı olan bütün hizmetlerini el birliği ile yerine getirmek bizim görevimizdir. Unutmayalım ki, bir mesleğin şerefini, itibarını, o mesleği icra edenlerin gayretleri ve çalışmaları ortaya koyar.  Bizler görev yaptığımız süre içerisinde hizmet bilincini, sorumluluğunu ve şerefini yükseltmekle mükellefiz. Mustafakemalpaşalılara olan görevimizi her gün artan bir şevk ve ciddi bir gayretle yerine getirmeye çalışacağız. 3 yıldır yaptıklarımız Mustafakemalpaşa’nın hayalleriydi. Bundan sonra yapacaklarımız bizim ideallerimiz. Bugünlere gelmek kolay olmadı. Bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek azim ve kararlılık ister. Bu kararlılık bizde var. Belediye meclis üyelerimizle, personelimizle birlikte el birliği ile yapacak çok işimizin olduğunun bilincindeyiz. Mustafakemalpaşalılarda bu işleri azami bir hızla bizden istiyor. Sahip olduğumuz en büyük miras bize bırakılan büyük bir kültür hazinesidir. 131 yılın anıları, çalışmaları vatandaşımızın hafızasındadır. 131 yıldır yapılan güzellikleri geleceğe taşımak da bizim görevimizdir. Bundan sonra ki günlerde yapacağımız hizmetler yine belediye personelimizin gayretleri çalışmaları ile gerçekleşecektir. Bu kurumda görev yapan ama şuanda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler diliyorum. Ne mutlu bize ki ismini Mustafa Kemal Atatürk’ten alan bir ilçede yaşıyoruz ve bu ilçede yaşayanlara hizmet ediyoruz. Bu şerefi bizlere nasip eden Mustafakemalpaşalılara teşekkür ediyor, günümüzün kutlu olmasını diliyorum.  Mustafakemalpaşa’ya aynı heyecan ve ruhla hizmet edeceğimize bir kez daha söz veriyorum.”
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törenin ardından vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttı.
 
.
.
.
.