Geri Dön

11.Uluslararası Dama Şampiyonası sona erdi

23-08-2010 Belediyesi ‘11. Uluslararası Dama Şampiyonası’ düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl büyük bir

11.Uluslararası Dama Şampiyonası sona erdi

23-08-2010 Belediyesi ‘11. Uluslararası Dama Şampiyonası’ düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl büyük bir

Mustafakemalpaşa Belediyesi ‘11. Uluslararası Dama Şampiyonası’ düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

  

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl büyük bir titizlikle 11’ncisinin gerçekleştirildiği ‘Uluslararası Dama Şampiyonası’ 01 Ağustos 2010 Pazar günü düzenlenen final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

İlçe Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen şampiyonanın ödül törenine Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, Meclis üyeleri Cemal Batır, H.İbrahim Özşekerci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Yılmaz, sporcular ve Damasever vatandaşlar katıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sporcuların yanı sıra, Lübnan, Suriye, Kuveyt, Ürdün ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de sporcuların katıldığı şampiyona üç gün boyunca birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Final maçları öncesi Suuçtu’yu gezip görme fırsatı yakalayan damacılar, şelalenin eşsiz güzelliğine hayran kaldı. Burada yenilen öğle yemeğinin ardından Kapalı Pazar yerinde düzenlenen final maçları ve ödül törenine geçildi.

 

FİNAL HEYACANI NEFES KESTİ

Yapılan heyecanlı final karşılaşmalarının sonucunda şampiyonlar belli oldu. 11’ncisinin gerçekleştirildiği ‘Uluslararası Dama Şampiyonası’nın birincisi Faik Yıldız olurken, Murat Keser ikinci, Samir Mui üçüncü ve Mürşit Ersöz de dördüncü oldu. Gençlerde ise Necati Özlek birinci, Melih Güler ikinci, Sefa Bakırcı üçüncü, Ahmet Yalçın Irmak dördüncü oldu.

Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak tarafından takdim edilirken, tertip komitesi, şampiyonaya katılan yabancı yarışmacılar ile sponsorlara plaketleri, protokol tarafından takdim edildi. Şampiyonada ayrıca ilk 4 sırayı alan sporculara tam, yarım ve çeyrek altın hediye edildi.

Damacılar 12. Uluslararası Dama Şampiyonası’nda buluşmak üzere sözleşerek ilçeden ayrıldı.