1 Nolu Akaryakıt İstasyonumuzda Yenilik

28-04-2009 1 Nolu Akaryakıt İstasyonu ilçemiz vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün bünyesindeki artışla yenilenmeye devam ediyor. Akaryakıt istasyonumuzda

1 Nolu Akaryakıt İstasyonumuzda Yenilik

Belediyemiz 1 Nolu Akaryakıt İstasyonu ilçemiz vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün bünyesindeki artışla yenilenmeye devam ediyor.

Akaryakıt istasyonumuzda satışı yapılan oto gaz ürününün genel satış ortalamasının yükselmesiyle birlikte, Petrol Ofisi Aş. tarafından oto gaz dispanseri daha modern hale getirildi.

Daha önce 2 tabancalı dispanser kullanılan akaryakıt istasyonumuzda yapılan yenilemeyle birlikte, 4 tabancalı dispanser vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.