1.Masterler Dağ Koşusu Birincisi Belediyespor’dan

23-08-2010 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bursa Atletizm İl Temsilciliği ve Bursa Masterler Atletizm Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği 1.Masterler Dağ Koşusu

1.Masterler Dağ Koşusu Birincisi Belediyespor’dan

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bursa Atletizm İl Temsilciliği ve Bursa Masterler Atletizm Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği 1.Masterler Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası 08 Ağustos 2010 Pazar günü gerçekleştirildi.
Çeşitli il ve ilçelerden 200 sporcunun katılımıyla Bursa –Uludağ Volfram bölgesin de gerçekleştirilen şampiyonaya Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü atletlerinden Tanzer Dursun’da katıldı. Çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen şampiyonaya 40 yaş kategorisinde katılan Tanzer Dursun, 20 sporcu arasında 10.000 metrede birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı.