MUSTAFAKEMALPAŞA’DA ‘’DENDEN BAND’’ COŞKUSU

05-04-2024 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen özel tören ile halk ile buluşarak kutlama sevinci yaşadı.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA ‘’DENDEN BAND’’ COŞKUSU

Adnan Menderes Meydanı’nda yükselen Gençliğe Hitabe sonrası konuşma yapan Başkan Erdem, Mustafakemalpaşa halkına teşekkürlerini sundu ve ‘’ Erdemli Belediyecilik için çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.’’ İfadelerini kullandı. Erdem ‘’ Bu zafer Mustafakemalpaşa halkının zaferidir. Sizlerin desteği hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Mustafakemalpaşa için çalışacağız’’ dedi.

İYİ Kİ DOĞDUN ŞÜKRÜ ERDEM

Kutlama coşkusuna katılım sağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir ve yönetimi Başkan Erdem’e sürpriz doğum günü sürprizi yaparak çifte kutlamaya sahne oldu. Başkan Erdem’’ İlçe halkım ile birlikte nice doğum günleri kutlamak nasip olsun. İyi ki varsınız. ‘’ ifadelerini kullandı.

Ünlü grup ‘’Denden Band’’ Mustafakemalpaşa halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişi, Denden Band’ın enerjik performansı eşliğinde dans etti ve şarkılara eşlik etti. Meydanda renkli görüntülerin yaşandığı gece, halkın coşkusuyla doruğa ulaştı.