MUSTAFAKEMALPAŞA’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI

09-04-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri de yapıldı.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI

Meclis Oturumu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının huzurunda saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile başladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Olağan Meclis Toplantısının ilk oturumu belediyenin farklı komisyonlarında görev yapacak yeni meclis üyelerinin oylamalarıyla belirlendi. Belediye  Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’ Erdemli Belediyecilik için ilk kararlarımızı aldık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ‘’ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Erdem’in yönettiği oturumda yeni dönemin ilk toplantısında; meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri, kâtip üyeler ve komisyon üyeleri gizli oyla yapılan seçimlerde belirlendi.

Meclis 1. Ve 2. Başkan vekili, Orhan Borazan, Haşim Yoldaş, Katip Üye Elçin Demiroğlu, Murat Dönmez, Plan ve Bütçe Komisyonu Yiğit Sevim, Ramazan Sevim, Elçin Demiroğlu, İmar Komisyonu Bülent Tunca, Hakkı Göksu, Ulaştırma ve Trafik Komisyonu Haşim Yoldaş, Ahmet Filiz, Şavettin Çelebi, Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonu Hasan Güven, Sabri Çağlayan Özger, Gizem Cengiz, Kültür ve Turizm Komisyonu Nail Kalkandeler, Türkay Korkmaz, Murat Dönmez, Encümen Üyeleri Fehmi Akyıldız, Yusuf Durmuş, Burak Turhan olarak oy birliği ile kabul edildi.