DEVLET ESKİ BAKANI ÇAĞLAR’DAN BAŞKAN ERDEM’E TEBRİK ZİYARETİ

08-05-2024 Türk siyaset, spor, medya ve sanayi tarihinin son 50 yılına damga vuran ismi Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, 31 Mart Yerel seçimlerinde tarihi farkla Belediye Başkanı seçilen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’i makamında ziyarette bulundu.

DEVLET ESKİ BAKANI ÇAĞLAR’DAN BAŞKAN ERDEM’E TEBRİK ZİYARETİ

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Erdem, 31 Mart seçimlerinden bu yana makamında birçok bürokrat ve milletvekili ağırladı.  Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’ın ziyaretinden onore olduğunu dile getiren Başkan Erdem ‘’ Sayın Çağlar'ın ziyareti bizim için büyük bir mutluluk. Kendisi gibi tecrübeli bir ismin desteğini arkamızda hissetmek, görevimizi daha da önemli kılıyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Erdem, Mustafakemalpaşa'nın geleceği için yapılacak çalışmalarda Çağlar’ın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtirken, Çağlar da Başkan Erdem’e yeni görevinde başarılar diledi. Cavit Çağlar ‘’Fırtınalı Bir Yaşam Öyküsü” ismiyle kitaplaştırılan eseri Başkan Erdem’ e takdim etti. Başkan Erdem, kitabı okumak için sabırsızlandığını dile getirerek, ziyaretleri için teşekkür etti.