BAŞKAN ERDEM’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

09-04-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

BAŞKAN ERDEM’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Erdem ‘’Ramazan ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde, siz değerli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz anlamlı bir dönemdir. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyorum..’’ dedi.