BAŞKAN ERDEM PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

10-04-2024 Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Ramazan bayramının bereketini ve sevincini paylaşmak için Belediye Personelleriyle bir araya geldi.

BAŞKAN ERDEM PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Ramazan bayramının bereketini ve sevincini paylaşmak için Belediye Personelleriyle bir araya geldi.  Bayramlaşma töreninde, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak ‘’ Hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan siz değerli personelimizle bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Ramazan Bayramı, birlikte daha güçlü olduğumuzu hatırlatan, sevgi ve kardeşliğimizi pekiştiren değerli günlerdendir. Sizlerin gayreti ve fedakârlığıyla belediyemiz daha da ileriye gidecek. Hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.