02-04-2024

02-04-2024

BAŞKAN ERDEM, GÖREVE BAŞLADI
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, mazbatasını alarak, göreve başladı. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı seçilen Şükrü Erdem, 2019- 2024 dönemi Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan görevi devraldı.
Tören, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Makamda konuşma yapan Başkan Şükrü Erdem, ‘’ İlçemizi en iyi şekilde temsil eden Mehmet Kanar kardeşime teşekkür ederim. Gemiyi zor şartlar altında limana yanaştırdı. Şimdi bizler teslim alacağız. Bizlerde sizlerin desteği ile omuz omuza, gönül birliği içerisinde bu hizmeti görev süremiz içinde devam ettireceğiz. Allah bizleri utandırmasın.’’ İfadelerini kullandı.
Törenin ardından Belediye Başkanı Şükrü Erdem, vatandaşların tebriklerini kabul etti.